Een vreemde en bijzondere situatie… het Coronavirus raakt iedereen. Ook ons bij onsburo en De Bries. Maar we zijn erg blij om te zien dat wij als organisatie goed in staat zijn om onze dienstverlening en service met moderne middelen kunnen blijven bieden aan onze klanten en relaties ook op afstand. Dit geldt ook voor de producten van De Bries, deze zijn gewoon leverbaar. 

Wij zijn op alle werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur aanwezig en telefonisch bereikbaar op 040 – 780 25 51. Uiteraard zijn wij ook per mail info@onsburo.eu te bereiken. 

Daarnaast is de webshop 24/7 bereikbaar!

Maatregelen onsburo en De Bries

onsburo en De Bries hanteren onderstaande richtlijnen ten aanzien van de Corona problematiek. Het welzijn van onze medewerkers en van onze klanten/relaties is daarbij het uitgangspunt:

  1. We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en passen deze toe.
  2. Werkzaamheden op onze eigen locatie en op locatie bij onze opdrachtgevers:
  • Medewerkers met “milde” verschijnselen van griep, verkoudheid, etc. worden gevraagd om niet naar de werklocatie af te reizen. In overleg wordt bepaald of de werkzaamheden op afstand uitgevoerd kunnen worden.
  • Medewerkers zonder ziekteverschijnselen zullen ook de werkzaamheden op afstand uitvoeren.
  • Er zal dagelijks minimaal één medewerker op onze locatie aanwezig zijn.

We willen benadrukken dat deze maatregelen uit preventie gehanteerd worden. Momenteel kunnen alle diensten en services onverstoord doorgaan. Dit geldt ook voor onze producten. Wij hebben voldoende op voorraad, kunnen bestellingen plaatsen en ook uitleveren.

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met de contactpersoon of via het algemene nummer: 040 – 780 25 51

Mochten er nieuwe ontwikkelingen of adviezen van kracht zijn, dan zullen wij u hier verder over informeren.

'We willen benadrukken dat deze Corona maatregelen uit preventie gehanteerd worden.'