Bij onsburo zijn we een bijzonder stel adviseurs. Alles wat we doen, doen we namelijk maar met één doel: we willen de wereld om ons heen beter maken. Een plek waar het fijn is om te leven, voor iedereen. Nu en in de toekomst. Daarom helpen we organisaties zich te ontwikkelen. Op tal van manieren, maar altijd vanuit diezelfde duurzame gedachte. Want uiteindelijk levert dat de maatschappij het meeste op. Niet alleen op het gebied van de drie P’s van sociaal ondernemen (people, planet en profit), ook op het vlak van de grote G van geluk.

Blijf dus niet lopen met een idee. Laten we het samen handen en voeten geven. Je kunt op ons rekenen, van de strategie tot je project staat. We zijn er voor denkwerk en een paar extra handen. Of het nu gaat om het oplossen van een vooruitstrevend energievraagstuk, doelgroepactivatie, innoveren met een pilot, verandermanagement of een vergunningaanvraag voor een vernieuwend duurzaam project.

De magie van verbinden

Onze kracht zit in het vermogen om te verbinden. Simpelweg door doelgroepen in hun eigen taal aan te spreken. Bedrijfsleven, overheden en gewone Nederlanders. Hierdoor krijgen we mensen mee. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich inzet voor het verwezenlijken van je idee. Niet individueel, maar samen.

Iedereen in zijn kracht

Wie verbindt zoals wij kan het beste uit mensen halen. Daarom doen we ook niet alles zelf, maar werken we met een enorm netwerk van professionals waarin iedereen doet waar hij goed in is. Wij fungeren daarbij als de spin in het web en hebben ook zelf diverse specialisten in huis.

Tussen onze allround adviseurs zitten bijvoorbeeld mensen met de nodige ervaring bij de overheid. Ze vinden blind de weg in overheidsland. Zodoende kunnen we opdrachtgevers uit het bedrijfsleven die de overheid nodig hebben veel vertraging en frustraties besparen, terwijl het voor overheidsorganisaties juist prettig is dat we hun taal spreken.

Anders durven denken

Ten slotte redeneren we bij onsburo niet in onmogelijkheden, maar gaan we op zoek naar kansen door praktisch te denken en onze eigen weg te vinden. Door altijd spits te zijn op het vinden van het duurzame alternatief. Vaak juist door de gebaande paden te verlaten. Op die manier zorgen we voor een antwoord op elke vraag. En ondertussen zijn we ook nog eens leuke gasten om mee te werken. Daar zorgen we voor, want plezier maakt alles beter. Geloof je ons niet? Schuif dan vooral eens aan aan onsburo.

projectSpeciaal onderwijs: gastlessen

projectSpeciaal onderwijs: gastlessen

Duurzaamheid voor het speciaal onderwijs

projectEersel op weg naar afvalvrij

projectEersel op weg naar afvalvrij

Sociale werkgelegenheid inzetten bij hergebruik grondstoffen

projectBurgerparticipatie trajecten

projectBurgerparticipatie trajecten

Overheden en inwoners samen aan tafel

"You’ll never shine if you don’t glow."

"Ik daag mensen uit om op een nieuwe manier naar hun eigen bijdrage en gedrag te kijken"

"Samen met Onsburo zet ik mijn krachten in om het verschil te maken"

"Wat gij wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander."

"Life is short, always choose happiness."