ons Ellen

In mijn werk binnen onsburo staat creativiteit en anders denken centraal. Inleven in mensen, afvragen waarom en wat ze willen zijn aspecten die ik centraal stel. Dit lijkt logisch, maar wordt vaak vergeten. Door me te verplaatsen in de doelgroep maar ook in de opdrachtgever weet ik communicatietrajecten en duurzaamheidsprojecten effectiever in te zetten. Ik probeer mensen (klanten en doelgroepen) uit te dagen om op een nieuwe manier naar hun eigen bijdrage en gedrag te kijken.

Ik heb ook een bijzonder praktisch talent, dit wijst op mijn eigenwijze creativiteit. Zet me ergens neer en ik maak er iets van, het liefst het beste! Geef me wat ingrediënten en ik maak er een lekkere maaltijd van, geef me afval en ik maak er iets leuks van of geef me slingers en ik maak er een gezellig feestje van! In mijn functie als adviseur/projectmanager is mijn praktische talent bijzonder goed inzetbaar. Geef me input, een deadline, prettige en gemotiveerde collega’s en samen maken wij een succes!

Ik zit niet graag stil – naast mijn werk word ik vooral blij van tijd door te brengen met mijn gezin, lekker eten en drinken met goed gezelschap en nieuwe plekken op de wereld te ontdekken.

Afvalbingo

Afvalbingo

Met bingokaart in de hand zwerfafval zoeken en prijzen winnen!

Projectweek zwerfafval basisonderwijs

Projectweek zwerfafval basisonderwijs

Leerlingen basisonderwijs leren in projectweek over urgentie van zwerfafval voorkomen

Bedank de ZAP’per

Bedank de ZAP’per

Vrijwillige zwerafval ruimers worden in het zonnetje gezet op een speciale bedank-dag.