ons Nico

Met een glimlach op mijn gezicht stap ik ’s ochtends in mijn sneakers van maat 47. Even bukken voor de deurpost en ik vervolg mijn weg naar beneden terwijl ik voor de 2ekeer probeer te voorkomen dat ik mijn hoofd stoot wanneer ik mijn keuken wil betreden. Meer dan 2 meter lang zijn heeft zo zijn bijkomstigheden. Als ik mijn brood gesmeerd heb kijk ik, voordat ik mezelf in mijn Renault Zoe vouw, hoe het met mijn koikarpers gaat.

Direct daarna snel ik me naar mijn auto en onder het genot van goede muziek ga ik richting mijn eerste afspraak van deze mooie dag.

Gedurende de dag zet ik me in om ons leven net iets mooier te maken in de breedste zin van het woord. Dit doe ik door mensen te enthousiasmeren en te overtuigen dat wij het verschil kunnen maken, hoe groot of klein de impact is, zo ga ik vol energie de dag door. Deze energie breng ik ook over aan de mensen in mijn omgeving, en als ik een groep mensen moet activeren en moet sturen richting een bepaald doel doe ik dat met een grote lach op mijn gezicht.

Samen met Onsburo zet ik mijn krachten in om het verschil te maken.

Afvalbingo

Afvalbingo

Met bingokaart in de hand zwerfafval zoeken en prijzen winnen!

Gastlessen zwerfafval basisonderwijs

Gastlessen zwerfafval basisonderwijs

Jong geleerd is oud gedaan: kinderen leren over zwerfafval

Projectweek zwerfafval voortgezet onderwijs

Projectweek zwerfafval voortgezet onderwijs

Leerlingen voorgezetonderwijs onderzoeken en leren over zwerfafval en de gevolgen voor de leefomgeving