Alles wat we doen, doen we met maar één doel: we willen de wereld om ons heen beter maken. Een plek waar het fijn is om te leven, voor iedereen. Nu en in de toekomst.

Wij geloven in een circulaire economie
Een economie zonder verspilling en vervuiling. Dat is onze droom. En we zijn hard op weg. Iedere dag maken we een stukje van onze droom werkelijkheid. Met innovatieve ideeën en praktische oplossingen. Zo helpen we regio’s energieneutraal te worden, testen we nieuwe inzamelsystemen voor huishoudelijk afval en creëren we werkgelegenheid.

Maar wat is een circulaire economie? Een maatschappij waar het beste gehaald wordt uit grondstoffen, gebieden, energie én mensen. Met behoud van kwaliteit! Wij zijn gespecialiseerd in 4 transitiethema’s binnen de circulaire economie; materiaal, omgeving, energie en samenleving. Dat zijn onze transitiepijlers: allemaal even waardevol.

Onze aanpak
In ons werk kijken we verder en graven we dieper. We knopen de eindjes aan elkaar en zien nieuwe oplossingen. Zo kan afvalscheiding werkgelegenheid creëren, herinrichting van gebieden de volksgezondheid verbeteren en duurzame energie leegloop van gemeenten voorkomen. Doordat we de juiste verbanden leggen beperken onze projecten zich niet tot één thema maar strekken zich uit over onze 4 transitiepijlers. Daarbij acteren we op verschillende niveau’s: van droom tot conceptontwikkeling en uitvoering.

Benieuwd hoe wij ook jouw wereld circulair maken?

projectEersel op weg naar afvalvrij

projectEersel op weg naar afvalvrij

Sociale werkgelegenheid inzetten bij hergebruik grondstoffen

projectMilieujaarverslag gemeente Valkenswaard

projectMilieujaarverslag gemeente Valkenswaard

Wat doet de gemeente aan de bescherming van het milieu?

projectRuimte voor Energie

projectRuimte voor Energie

Een breed gedragen kansenkaart voor Zuidoost-Brabant met de ruimtevraag voor duurzame energieopwekking

Wij geloven in een circulaire economie!"